Safaritenten

Je tijdelijke huis onder canvas is een extra groot formaat safaritent, die is voorzien van alle comfort dat een vakantieganger zoekt. Deze canvastenten (9 bij 6 meter) overspannen een grote houten vlonder en hebben een ruime luifel zodat je altijd droog en in de schaduw buiten kunt zitten. Vanaf het terras heb je vrij uitzicht op de omgeving.
De inrichting bestaat uit een grote voortent met kasten, eettafel, koelkast en verrijdbaar keukenblok en twee slaapcompartimenten met een tweepersoons boxspringmatras en twee iets eenvoudiger bedden. Het buitenmeubilair bestaat uit een salon, een hangmat en een tafel met banken.

Bij meer dan twee kinderen stellen we gratis een extra slaaptentje met comfortabele self-inflating matrasjes ter beschikking. Alles is verder aanwezig: verlichting, schoon beddengoed en een ruime keukenuitrusting met bestek, pannen, borden, glazen, etc.. Je hoeft dus niets mee te nemen.

Maaltijden

Er zijn geen maaltijden inbegrepen. Winkels zijn op enkele kilometers en bij de accommodatie is een restaurantje en terras voor drankjes, een ijsje e.d..

Kindvriendelijkheid

De camping is klein en overzichtelijk, kleine kinderen kunnen zich dus hier vrij bewegen. Er is een kleine kinderboerderij met lieve geitjes. De grote tuin is helemaal omheind, dus kinderen kunnen niet zomaar weg, met aansluitend een terras waar je als ouder alles goed in de gaten kunt houden. een zwembad is er niet maar op 5 km is er zwemmeer met strand. verder  zijn er diverse speeltoestellen , karts,en een grote trampoline. Naast de camping is ook een voetbalveld.
Je kunt op aanvraag gratis de volgende kindvriendelijke voorzieningen reserveren:

  • Kinderbedje
  • Kinderstoel

Bij meer dan 2 kinderen voorzien we gratis in een extra bijzettentje, omdat we weten dat kinderen graag apart willen slapen en niet met zijn allen bij de ouders in de grote tent

prijzen per week , 2 tot 6 personen
10 mei 2016 – 11 juni 2016450 €
12 juni 2016 – 16 juli 2016595 €
17 juli 2016 – 20 augustus 2016895 €
21 augustus 2016 – 3 september 2016595 €
4 september 2016 – 30 september 2016 450 €